Yeniköy İlkokulu

Vizyon: "Bilgi ve beceri gelişimine ulaşmış, daha iyisi için çalışan örnek bireylerin alt yapısını oluşturmada her öğrenciyi bir birey olarak ele alan, teknolojik donanıma sahip, yaşadığımız çevrede herkes tarafımdan tercih edilen ve eğitim sektöründe en iyi kurum olmak” vizyonumuzdur.”

Misyon: “Biz bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve 21. yüzyıla hazır bireyler olarak yetiştirmek için varız.” “Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Türkçe´yi doğru ve güzel konuşup yazabilen iyi bir yurttaş olabilmek için gerekli temel beceri ve davranışları kazanmış, ilgi ve yetenekleri yönünde hayata ve üst öğretime hazır, mutlu, çağdaş, kendini ifade edebilen, sosyal, yapıcı, sağlıklı, özgür, yaratıcı düşünebilen bireyler yetiştirmektir.”

Saatler: 09.00-14.30
Isınma: kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yenikoyilkokul.meb.k12.tr

Adres - Yeniköy Mah. Merkez Sokak No12 Kuşadası/AYDIN

Yerleşim Yeri - Yeniköy Mah. Kuşadası

Adres - Yeniköy Mah. Merkez Sokak No12 Kuşadası/AYDIN

Ulaşım Kuşadası-Aydın minibüsü ile okula ulaşılabilir

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Yeniköy ilkokulu Aydın iline 60 km, Kuşadası ilçesine ise 9 km uzaklıktadır.